Fotografering

Porträttfotograferingen brukar ta mellan 1-3 timmar. Detta beror på om kunden har flera klädstilar eller om flera personer blir fotograferade. Hur många plagg du tar med dig det bestämmer du, dock jag föreslår att begränsa antal till 3-4 stilar och ta med dig det du älskar att bära.

Fotografering utomhus gör vi var du själv önskar eller jag kan föreslå bra platser. Vi bokar tid när det passar oss bäst med tanke på vädret och andra omständigheter. 

Om du önskar så det går alltid att ha 1 person med sig som support eller bara som sällskap.

Smink och frisyr

Jag rekommenderar att du själv ordnar stylisten. Om du inte har någon då kan jag rekommendera några som jag samarbetar med. För oönskade detaljer kan vi diskutera att de tas bort vid retuscheringen.

Urval och leverans av bilderna

Efter fotograferingen vi går tillsammans genom bilderna och du väljer de bilder som ska köpas. Tiden som jag behöver för retuschering beror på antalet bilder som du väljer, men generellt behöver jag 1-3 dagar för profilbilder och upp till 1 vecka för porträtt. Jag är alltid noggrann vid retuscheringen och gör allt arbete själv.

Efter retuscheringen, bilderna levereras via en webbsida pixieset.com, om det inte finns andra önskemål, så att du kan ladda ner dem. Länken med din personliga kod till galleriet får du via e-post. Dina bilder levereras högupplösta och du kan använda dem som du vill. Jag förbehåller mig rätt att använda max två bilder för min portfolio eller sociala media. Mina priser är satta med hänsyn till att jag även kan använda dem som exempel på mitt arbete vid marknadsföring. Om du ändå vill undanta vissa bilder från detta så löser vi det när vi ses.

Bokning och betalningsvillkor

Bokning gör du via kontaktformulär. Vid bokningen betalar du en bokningsavgift på 350 kr och resten betalar du i sammanband med leverans av bilderna. Betalningen sker via en faktura som skickas till dig via e-post. Bilderna levereras efter att betalningen mottagits. Det går att boka om p.g.a olika anledningar. Bokningsavgiften betalas inte tillbaka om fotografering avbokas mindre än 7 dagar tills bokade datumet.

För fotografering utanför Göteborg tillkommer reseersättning 40 kr/mil. Om resan utförs med buss eller tåg då kunden betalar biljett. Kunden är alltid betalningsansvarig oavsett om bilderna används av honom eller henne eller ej.

Behandling av dina personuppgifter

Dina personuppgifter ska användas för att ha kontakt med dig i uppdragets syfte och inget annat. Dem ska inte lämnas till tredje part. Bilderna lagras för den situationen att du vill göra en ny beställning.

Rijad Buzimkic

Göteborg

Mobil: 0704-74 84 51

info.rijadb@gmail.com

All images © Copyright 2018 Rijad Buzimkic

  • Facebook Social Ikon
  • Pinterest
  • Instagram
  • Linkedin Social Ikon
  • Twitter Social Ikon