Info & priser

Fotografering

Porträttfotograferingen brukar ta mellan 1-3 timmar. Detta beror på om kunden har flera klädstilar eller om flera personer blir fotograferade. Hur många plagg du tar med dig det bestämmer du, dock jag föreslår att begränsa antal till 3-4 stilar och ta med dig det du älskar att bära.

Fotografering utomhus gör vi var du själv önskar eller jag kan föreslå bra platser. Vi bokar tid när det passar oss bäst med tanke på vädret och andra omständigheter. 

Om du önskar så det går alltid att ha 1 person med sig som support eller bara som sällskap.

Smink och frisyr

Alla kunder har möjlighet att få professionellt hårstyling och smink. Din fotosession inkluderar inte hårstyling och smink men jag rekommenderar det starkt!

Styling utför Denise, certifierad makeup artist och hår stylist, och mer kan du läsa om henne här.

Självklart du kan också själv ordna stylisten, men det är viktig att du säger det i förväg pga planeringen. 

Urval och leverans av bilderna

Efter fotograferingen vi går tillsammans genom bilderna och du väljer de bilder som ska köpas. Tiden som jag behöver för retuschering beror på antalet bilder som du väljer, men generellt behöver jag 1-3 dagar för profilbilder och upp till 1 vecka för porträtt. Jag är alltid noggrann vid retuscheringen och gör allt arbete själv.

Efter retuscheringen, bilderna levereras via en webbsida pixieset.com, om det inte finns andra önskemål, så att du kan ladda ner dem. Länken med din personliga kod till galleriet får du via e-post. Dina bilder levereras högupplösta och du kan använda dem som du vill. Jag förbehåller mig rätt att använda max två bilder för min portfolio eller sociala media. Mina priser är satta med hänsyn till att jag även kan använda dem som exempel på mitt arbete vid marknadsföring. Om du ändå vill undanta vissa bilder från detta så löser vi det när vi ses.

Bokning och betalningsvillkor

Bokning gör du via kontaktformulär. Vid bokningen betalar du en bokningsavgift på 400 kr och resten betalar du i sammanband med leverans av bilderna. Betalningen sker via en faktura som skickas till dig via e-post. Bilderna levereras efter att betalningen mottagits. Det går att boka om p.g.a olika anledningar. Bokningsavgiften betalas inte tillbaka om fotografering avbokas mindre än 7 dagar tills bokade datumet.

För fotografering utanför Göteborg tillkommer reseersättning 40 kr/mil. Om resan utförs med buss eller tåg då kunden betalar biljett. Kunden är alltid betalningsansvarig oavsett om bilderna används av honom eller henne eller ej.

Behandling av dina personuppgifter

Dina personuppgifter ska användas för att ha kontakt med dig i uppdragets syfte och inget annat. Dem ska inte lämnas till tredje part. Bilderna lagras för den situationen att du vill göra en ny beställning.

Några ord om stylisten

Mitt namn är Denise och jag är både certifierad makeup artist och hår stylist. Jag är en glad och positiv person som brinner för mitt jobb.

Det bästa jag vet är att få vara med att skapa, vare sig det gäller foto, film, musikvideo eller reklam.

Jag uppskattar att arbeta med andra kreatörer som vill skapa något alldeles speciellt. Jag vill att du som blir fotad ska känna dig som ditt bästa jag.

Vi diskuterar vad du vill få ut av smink och hår och kommer fram till en lösning för just dig. Att bli stylad inför en fotografering är så viktigt då vi lyfter ditt självförtroende och bilderna blir så mycket mer professionella.

Jag samarbetar med Rijad och när du blir fotad av honom så får du Smink och hår för ett förmånligt pris.

 

Priser 

Porträtt - Privat person (1-2 personer)

Porträttfotografering inklusive 10 digitala bilder    1800 KR 

Portfolio

​För portfolio gäller samma pris som för porträttfotografering. 

​För gruppfotografering skicka gärna en förfrågan så jag kan göra en offert

till er.

Profilbild

Fotosession inklusive 1 bild    550 KR

Företag

​Skicka gärna en förfråga och jag återkommer med ett offert.

Priserna för företag är exklusive 25% moms.

Boudoir

Boudoirfotografering inklusive 10 digitala bilder    2100 KR

Gravidfotografering 

Gravidfotografering inklusive 10 digitala bilder    2100 KR

Enstaka bildbeställningar

Vid beställning av bilder efter avslutade uppdrag kostar en bild 120 :-

(full retuscherat).

Styling

Hårstyling och smink finns att köpa för 1500 kr/person.

Mer info hittar du under bilderna på respektive sidan. Du kan alltid kontakta mig om du har andra önskemål eller frågor!

Redo för nästa steg?

Rijad Buzimkic

Göteborg

Mobil: 0704-74 84 51

info.rijadb@gmail.com

All images © Copyright 2018 Rijad Buzimkic

  • Facebook Social Ikon
  • Pinterest
  • Instagram
  • Linkedin Social Ikon
  • Twitter Social Ikon