Info 

Här hittar du information om själva fotograferingen och andra detaljer som du behöver veta. Självklart att du är alltid välkommen att kontakta mig om du undrar över något.

Bokning och betalningsvillkor

Bokning gör du via kontaktformulär. I samband med beställning så krävs en förskottsbetalning på 400 kronor, du kan betala med Swish eller via Bankgiro. Resten betalas i samband med med leverans av bilderna. Det går att boka om p.g.a olika anledningar. Bokningsavgiften betalas inte tillbaka om fotografering avbokas mindre än 7 dagar tills bokade datumet.

För fotografering utanför Göteborg tillkommer reseersättning 40 kr/mil. Om resan utförs med buss eller tåg då kunden betalar biljett.

Kunden är alltid betalningsansvarig oavsett om bilderna används eller ej.

Fotografering

Fotograferingen brukar ta mellan 1-3 timmar. Detta beror på om du har flera klädstilar eller om flera personer blir fotograferade. Hur många plagg du tar med dig det bestämmer du, dock jag föreslår att begränsa antal till 3-4 stilar och ta med dig det du älskar att bära.

Fotografering utomhus gör vi var du själv önskar eller jag kan föreslå bra platser. Vi bokar tid när det passar oss bäst med tanke på vädret och andra omständigheter. 

Om du önskar så det går alltid att ha 1 person med sig som support eller bara som sällskap.

Urval och leverans av bilderna

Efter fotograferingen vi går tillsammans genom bilderna och du väljer de bilder som du vill köpa. Tiden som jag behöver för retuschering beror på antalet bilder som du väljer, men generellt behöver jag 1-3 dagar för profilbilder. För porträtt och gravid retuschering kan ta upp till 1 vecka.

Bilderna är full retuscherade, högupplösta och levereras digitalt via WeTransfer.com om det inte finns andra önskemål. Bilderna levereras efter att betalningen mottagits.

Varje bild redigerar jag med omsorg, vilket ibland tar det längre tid än väntat.

Jag förbehåller mig rätt att använda max två bilder för min portfolio eller sociala media. Om du ändå vill undanta vissa bilder från detta så löser vi det när vi ses. 

Det finns möjlighet att beställa printade bilder i olika storlekar och kvalitet. Prislista kan skickas om så önskas. 

Behandling av dina personuppgifter /GDPR

Dina personuppgifter ska användas för att ha kontakt med dig i uppdragets syfte och inget annat. Dem ska inte lämnas till tredje part. Bilderna lagras för den situationen att du vill göra en ny beställning.

Smink och outfit

Alla kunder har möjlighet att få professionellt hårstyling och smink. Din fotosession inkluderar inte hårstyling och smink men jag rekommenderar det starkt!

Du kan själv ordna stylisten, men det är viktig att du säger det i förväg pga planeringen. Jag kan också hjälpa dig att hitta stylisten om så önskas.

Vilken outfit ska du välja är helt upp till dig. Vi kan alltid prata om detaljer om du önskar, men jag alltid rekommenderar att ha den outfit i den du känner dig bekvämt. 

 
Önskar du en konsultation eller boka tid?
Du kan alltid nå mig genom att fylla i kontakt formulär.
Välkommen!